Un lloc que inspira els millors viatges, amb la professionalitat i experiència de les seves gestores que te n’asseguraran una organització impecable. Es tracta d’aventura. Això sobre el que es va fundar Exodus i que la companyia encara és tot. Descobrir països, cultures, ambients, ciutats, serres, deserts, costes i selves; Explorant aquest increïble planeta en el qual tots vivim. En Èxode, sabem el que et fa sentir quan es tracta de vacances.

És un desig compartit per tants d’altres. Un anhel de visitar nous llocs i tornar a casa amb un veritable sentit del que són. Això vol dir aprofundir en les tradicions locals, les cultures, la cuina, els estils de vida – qualsevol cosa que contribueixi a la seva identitat única. Alhora, sempre recordem que som només hostes. Per tant, vam viatjar amb cortesia i respecte, en grups més petits per minimitzar el nostre impacte, per assegurar-nos que cada exodo de vacances és una experiència beneficiosa per a tots els involucrats.

Aquesta és una filosofia que prenem amb nosaltres al voltant del món, ajudant-lo a conseguir algunes destinacions increïbles amb itineraris en més de 90 països diferents. També ens esforcem en proporcionar tanta flexibitat i elecció com  sigui possible, pel que és senzill per tu per experimentar unes vacances molt diferents. Èxode comença vida el 4 de febrer de 1974 quan va dos amics es van reunir per proporcionar un camió per terra per viatjar al Minaret de Jam, al cor de l’Hindu Kush, el més inaccessible dels grans monuments del món. Vegi la nostra pàgina d’història per a més detalls sobre com va començar i com hem crescut en els últims 43 anys.

Mai va viatjar amb Èxode abans? Visiteu la nostra pàgina de New to Exodus per obtenir informació útil sobre el primer temporitzador.

Dades de contacte