Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

Aquestes festes, del dret i del revés… No et perdis res!

Aquestes festes, del dret i del revés… No et perdis res!

Al barri de La Maternitat i Sant Ramon està tot a punt per a donar molta vida a les festes de Nadal. I sense pèrdua, perquè hem editat un mapa molt pràctic per poder trobar fàcilment tots els comerços associats, no només per a aquestes dates, sinó també per a tot l’any. Així, tant les persones que hi viuen com les que hi treballen podran trobar molt fàcilment tot allò que necessiten, sense sortir del barri i amb tots els beneficis del comerç de proximitat, com són la qualitat del servei i la sostenibilitat.

Volem convidar als veïns i veïnes a sortir al carrer i gaudir del Nadal que tenen més a prop. Per aquesta raó hem posat llums de Nadal als carrers i a les botigues, ja que per segon any els nostres aparadors estaran decorats amb uns bonics arbres de nadal il·luminats, que han estat subministrats dels nostres establiments associats: l’arbre, per ALF Decoració, i les llums led, per Electrònica Mendieta.

Tanmateix, per tal de dinamitzar el barri, hem organitzat un munt d’activitats que convidaran a gaudir d’un barri acollidor i vital. Els dies 13, 14, 20 i 21 de desembre tindrem un Pare Noel que repartirà el nou mapa del barri, caramels i molta alegria entre els nens i nenes de la Maternitat i Sant Ramon, des de les botigues associades.

El dia 14 de desembre, els veïns podran recollir la seva bossa al carrer Conxita Supervia, una bossa per fer les compres d’una forma respectuosa amb el medi ambient, no només als comerços associats, sinó també a la Fira de Nadal de creador@s.

El dia 16 de desembre tenim una cita amb La Marató, que tindrà lloc al carrer Regent Mendieta i on es podrà gaudir de xocolatada, tallers infantils, activitats, espectacles, botifarrada popular i molt més! De la mà de l’associació i els seus associats, els assistents podran col·laborar en la recollida de fons per a la investigació contra el càncer.

A més a més, el 29 de desembre tenim un espectacle familiar, “Un estel a la foscor, a la plaça de Ceràmiques Vicens. I el patge reial recollirà les cartes de tots els nens i nenes a la plaça Mossèn Josep Pedragosa amb Comandant Benítez, el dia 4 de gener!

Aquest any, les festes es queden al barri. No ens les podem perdre!