Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

Suport al comerç local !Suma’t a la CAUSA!

Suport al comerç local !Suma’t a la CAUSA!

El comerç de proximitat, el bé més preuat per a la nostra Associació de el comerç “Les Corts Comerç 08028” necessita el suport de tota la població al districte per mantenir les persianes obertes i fer front a la situació econòmica que molts comerciants estan patint en aquests moments.


Més de 150 comerços s’han sumat a la causa, una campanya empresa pel Districte i els diferents eixos i associacions comercials per fomentar el comerç, agrair i reconèixer l’esforç que han fet totes aquelles persones per mantenir els seus comerços oberts durant l’estat d’alarma oferint als el veïnat els productes alimentaris, sanitaris i de neteja de primera necessitat. D’altra banda, aquesta iniciativa té l’objectiu de promoure la compra a botigues de barri que temporalment han estat tancades.


L’associacionisme, clau


Per dur a terme iniciatives que contribueixen a millorar la competitivitat dels negocis, desenvolupar la identitat de la zona comercial, influir en les millores del nostre entorn i promoure canvis en els hàbits dels consumidors, és vital la unió de el comerç.

L’associacionisme impulsa el comerç de proximitat i potencia valors com la sostenibilitat, la solidaritat, la cooperació i la col·laboració. A més, ajuda a construir i a difondre la marca d’identitat del territori, reforçant la seva singularitat.


Ara més que mai amb el comerç del barri, Guanya les Corts