Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

Barcelona Comerç la plataforma de cerca del comerç del teu barri

Barcelona Comerç la plataforma de cerca del comerç del teu barri

L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa una proposta per donar visibilitat als comerços oberts durant el període d’estat d’alarma inculcada per el govern. La plataforma, consta d’una web, www.botiguesobertes.barcelona on trobareu els comerços oberts a Barcelona, però sobretot els del nostre districte de Les Corts, tant els que tenen la botiga oberta com els que ofereixen els seus serveis de venda online.

Aquesta iniciativa té l´objectiu d’informar a la població i al veïnat de quins son els establiments on poden abastir-se durant l’estat d’alarma, alhora amb aquesta plataforma podem reforçar la visibilitat del petit comerç un dels més afectats.

Una plataforma totalment interactiva oberta a tot el comerç de la ciutat (es tracti d’establiments o serveis, associats o no, a qualsevol dels 24 eixos comercials de Barcelona comerç) a una interfície on presenta d’una manera estructurada un directori general de botigues que es poden filtrar per activitat y també per mapa interactiu de manera geolocalitzada per facilitar la navegació i saber-los ubicar al voltant de les vostres llars.

A la fitxa de cada comerç o servei apareix la seva adreça, horari i telèfon, a més d’informació pràctica com ara si ofereixen servei de repartiment a domicili, comandes online, per telèfon o WhatsApp o si només atenen urgències.

Botigues obertes és una plataforma online de servei a la ciutat, creada i gestionada per Barcelona Comerç i totalment gratuïta. Qualsevol comerç de la ciutat de Barcelona amb autorització per oferir servei segons el Real Decreto-ley 10/2020, de 29 de març, pot gestionar la seva inclusió a la plataforma.

FentBarriFemCiutat