Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

De tapes amb molt de gust

De tapes amb molt de gust

Per segon any consecutiu, participem a la Ruta de Tapes per Les Corts, una iniciativa que en aquesta convocatòria ha arribat farcida de novetats , com és la votació a la millor tapa, un concurs a instagram i cinc xerrades sobre alimentació saludable.

 

La Ruta de Tapes és una promoció que es fa tots els dimecres des del 10 d’octubre al 31 de desembre i que posa a l’abast del públic una oferta gastronòmica de gran qualitat a un molt bon preu, ja que la tapa oferta per cada establiment més la beguda (aigua, refresc o canya) només costa 2,5 €.

La ruta es va presentar al Enlata2, on hi van estar presents totes les associacions i molts dels restaurants participants. La presidenta de Les Corts Comerç 08018, Sònia Serret, va incidir en la importància de crear sinergies entre les associacions de comerç del districte, per tal d’incentivar el comerç de proximitat.

 

Participen en la Ruta de Tapes els establiments associats El Sotanillo, Divines Temptacions, El Rellotge, Bar Xilem El Vuit, Ristretto Café, Taverna Elegua, Panet Carles III, Con Pan i La bodegueta de Les Corts. Bon profit a tots!