Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

El nostre compromís amb la sostenibilitat

El nostre compromís amb la sostenibilitat

Conscient que a tothom ens cal una Barcelona més sostenible, l’associació Les Corts Comerç 08028 va signar el passat 15 de juny l’acte de compromís amb Barcelona +Sostenible, una xarxa d’organitzacions que treballen de manera conjunta per construir una ciutat més responsable amb les persones i el medi ambient en un pla 2012-2020. En l’actualitat formen part de la xarxa més de 900 entitats, associacions, empreses, centres educatius, universitats, equipaments i institucions públiques.

Aquesta adhesió permet a l’associació difondre activitats al seu web a través del Calendari en xarxa i posar el que necessita o ofereix als Anuncis en xarxa. També facilita la utilització del Servei de Documentació Ambiental i la possibilitat de tenir presència al Mapa Barcelona +Sostenible com a membres de la xarxa. L’eina permet cercar organitzacions que contribueixen a la sostenibilitat de la ciutat, tant per la seva ubicació al territori com pel seu àmbit de treball.

 

Els signants d’aquest compromís comparteixen la visió i treballen pels mateixos objectius per tal de construir, junts, el millor futur. Objectius com ara desenvolupar la preocupació per la sostenibilitat cap a una economia on s’hi fomenti, o la recerca d’una societat cohesionada per garantir el benestar de les persones, són alguns dels que recull el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

 

 

 

23 de juny de 2017

Pla d’acció sostenible per als associats i descompte del 10% en el rebut de les escombraries

La participació de l’associació Les Corts Comerç 08028 en el compromís Barcelona +Sostenible ha suposat l’elaboració d’un Pla d’acció anual que recull les propostes d’actuacions que cal portar a terme per tal de millorar la sostenibilitat del sector i del territori, implicant-hi tots els associats. A més de contribuir a una ciutat i un barri més compromès, podran gaudir d’un descompte d’un 10% en el rebut de les escombraries.

La finalitat d’aquest Pla és divulgar es valors del consum sostenible i la solidaritat entre els veïns, per tal de fer del barri i de la ciutat un espai amable. En aquest sentit, es desenvoluparan bàsicament dues accions: NADAL DE PROXIMITAT AL BARRI, que acostarà als veïns promocions i descomptes dels establiments associats per potenciar el comerç de proximitat durant les dates nadalenques, i LA PRÀCTICA DE LA NATACIÓ PER A PERSONES CEGUES AL BARRI, que facilitarà l’accés a les activitats aquàtiques (natació i aiguagim) de persones cegues i amb baixa visió, gràcies a la coordinació entre al Club Mediterrani i l’associació de Discapacitat Visual Catalunya, millorant així la seva qualitat de vida.

 

Els associats s’adhereixen al Pla de manera individual i on line i poden gaudir del benefici fiscal del 10% de reducció en la taxa del preu públic per la prestació del servei de recollida de residus comercials 2018.

 

 

Consulta el Pla d’acció sostenible 2017 en detall i participa-hi!

http://www.sostenibilitatbcn.cat/documents/recurs/1514.pdf