Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

Globus, jocs i molta diversió a la Festa Major!

Globus, jocs i molta diversió a la Festa Major!

Al matí, dansa, maquillatges i vermut!

El passat dia 7 d’octubre vam gaudir de l’oportunitat d’estar a prop dels nostres veïns i veïnes per celebrar com cal la Festa Major, amb un munt d’activitats que es van repartir al llarg de tot el dia.

Al matí, al carrer Benavent, ens ho vam passar d’allò més bé ballant zumba i gaudint d’un divertit personatge, un “zombie”, que va repartir globus a tots els nens i nenes que van marxar maquillats de zombies o princeses. Mentrestant, a l’escenari es va representar una gala de dansa de joves ballarins de l’escola del barri. Vam acabar el matí tot assaborint un vermut ben sa, a base de productes ecològics.

Al mateix temps, es va aprofitar la jornada perquè els voluntaris i la junta de Les Corts Comerç 08028 expliquessin la nostra tasca als visitants que s’apropaven a les carpes que fa l’associació. I perquè tothom pogués conèixer els establiments i entitats del barri, se’ls va regalar el Joc del Comerç del Barri amb el qual, a més, se’ls convida a participar en el sorteig d’un val regal de 100 euros.

A la tarda, més activitats i xocolata per tots!

A l’avinguda de Sant Ramon vam començar ben d’hora, ben d’hora… ¡a divertir-nos! Vam tenir diverses activitats miniesportives, taller de braille i dibuix, compta-contes en anglès… i també vam maquillar a molts nens i nenes.

Per endolcir la tarda, vam repartir xocolata per grans i petits i després va, aprendre a rentar-nos les dents. I per acabar, un nou espectacle de dansa!

 

Moltes gràcies als socis que ho van fer possible:

Club Esportiu Mediterrani, Sputnik, Barcelona Dance Center, La Cistella Ecològica, la cafeteria Pa amb xocolata, Associació Discapacitat Visual Catalunya B1 + B2 +B3, escola d’anglès Helen Doron, Club Esportiu Laietà, la Xurre i Clínica BCN.

Fem barri junts: l’associació, els comerços i les associacions de veïns, AVV Camp Nou i l’AVV Sant Ramon Nonat.