Amb escola d’iniciació al futbol i equips que participen en les competicions organitzades per la Federació Catalana de Futbol. El camp de futbol es troba a les instal·lacions municipals del Districte IV. El que pretenen és formar com a esportista i com a persona tot jugador que comparteixi el seu objectiu com a entitat esportiva.

Els seus orígens es remonten a l’any 1956, tenint com a objectiu, la pràctica de l’esport en un moment social complex de la vida espanyola i catalana, amb dificultats per reunir-se. Aquest tipus d’associacions esportives eren l’excusa apropiada per a reunir-se legalment y debatir sobre la situació política.

La A.E.B Collblanc que anteriorment es deia PEÑA KUBALA, va canviar de nom perquè els membres de la Junta Directiva eren comerciants d’aquest mateix barri.
Els nostres equips juguen en les següents instal·lacions:
– Camps de Mini FC Barcelona
– Camp Aristides Maillol, al costat del Camp Nou
Tots els equips estan federats i participen en les competicions organitzades per la Federació Catalana de Futbol, a més d’ésser un equip que milita en el Consell Escolar.
Actualment mantenim 19 equips en competició de Futbol base des de pre-benjamins fins a juvenils, així com un equip Amateur que miliatará a Quarta Catalana. En total s’aconsegueix que unes 300 famílies mantiguin un vincle d’unió amb la nostra Entitat Esportiva.
Al cap i a la fi, del que es tracta es de tenir una identitat i cultura pròpies que ens caracteritzi i ens diferenciï positivament de la resta d’entitats. En la nostra Entitat, el respecte cap al contrari, els companys, els àrbitres, etc han d’ésser una premisa prioritària.
Aportar als nostres jugadors una formació completa a través de l’esport. Competir i formar, per això tots els jugadors tenen un lloc al nostre club, amb una oferta de categories àmplia que inclou totes les edats.
El que pretenem es formar com a esportista i persona a tot jugador que comparteixi el nostre objectiu com a Entitat Esportiva.