Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

La música clàssica serà present a Les Corts en motiu de la 2a edició del Barcelona Obertura Spring Festival.

La música clàssica serà present a Les Corts en motiu de la 2a edició del Barcelona Obertura Spring Festival.

S’acosta la segona edició d’aquest fantàstic festival de música Barcelona Obertura Spring Festival, per aquesta ocasió tindrem el privilegi d’assistir a 16 concerts en les tres principals institucions musicals més importants de la ciutat Comtal (Liceu, Palau de la Música Catalana i L’Auditori ). A més, el Obertura City + oferirà 30 actuacions gratuïtes en alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat.

Gràcies al suport de l’ajuntament de Barcelona, ​​el festival de Barcelona Obertura Spring Festival s’ha convertit en el primer festival de música clàssica programat per les tres principals institucions de la ciutat: el Gran Teatre de Liceu, al Palau de la Música Catalana i L’Auditori .

L’11 de març donarà començament aquest festival fins al dia 30 del mateix mes, donant pas a 16 concerts a les institucions esmentades anteriorment, a més d’oferir 30 concerts gratuïts localitzats en diferents punts de tota la ciutat, els quals es denominen Obertura City +.

Com a dada important per a aquest esdeveniment, el festival compta amb la presència de figures rellevants de l’escena nacional e internacional, que actuaran en diversos concerts repartits en els tres espais. No obstant això, els concerts gratuïts també estaran interpretats per músics nacionals i internacionals seleccionats per les institucions organitzadores.

I per últim i més important al nostre districte de Les Corts podrem gaudir de manera gratuïta a el grup Duo Cannone & Panclavis Trioel, 24 de març, a les 20h, al centre cívic de Josep M. Trias i Peitx, per desgràcia les entrades estan esgotades, encara que us recomanem fer una ullada al programa, segur que us animeu a assistir a algun d’aquests concerts.

Consulta el programa completo.