Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

L’associació, present al Village de la Cursa Barça 2017

L’associació, present al Village de la Cursa Barça 2017

El passat diumenge 3 de setembre, la nostra associació va estar present a la mostra d’entitats al Village de Can Barça, organitzada amb motiu de la Cursa Barça 2017. Una cursa de caràcter popular, amb sortida i arribada al Camp Nou i amb un recorregut de 10 km, que repassa alguna de les vies més importants del nostre barri, la Maternitat i Sant Ramon: Arístides Mallol, Cardenal Reig, Av. Sant Ramon, carretera de Collblanc , Travessera de les Corts, Comandant Benítez i Av. de Madrid.

Aquest any van participar a la cursa més de 2.500 corredors adults i 300 nens, que també van tenir l’oportunitat d’acostar-se al village i conèixer les entitats que treballem al i per al barri. Al nostre estand vam posar a l’abast dels assistents informació de l’associació i dels associats. Vam repartir globus entre la quitxalla i un dels nostres associats, l’escola de maquillatge Sputnik, va fer una demostració de caracterització.

 

La presència al Village de Cursa Barça 2017 ens va donar una nova oportunitat de fer barri junts, en un ambient animat, familiar i esportiu.