Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

Les Corts forma part de l’itinerari de la Caminada Internacional de Barcelona.

Les Corts forma part de l’itinerari de la Caminada Internacional de Barcelona.

Estàs preparat per a la nova edició del Barnatresc 2019? Per a aquells / es que no sàpiguen, és una jornada de dos dies i cinc itineraris que tindrà data el proper 5 i 6 d’octubre amb diferents participants provinents de tot el món amb el motiu de recórrer els llocs més icònics de la ciutat comtal, un ciutat sempre plena d’art i cultura.

L’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès organitza la Barnatresc 2019: Caminada Internacional de Barcelona i Barnatresc Internacional, comptarà amb un itinerari urbà, i sense ànim de lucre. Tindrà un suport professional: controls, avituallament, assistència sanitària, etc.


Sí no estàs apuntat, no et preocupis, et pots presentar en lloc i a l’hora de la sortida prevista, i ja formaràs part de La Caminada Internacional de Barcelona.


Els itineraris del Barnatresc Internacional dels dos dies, 5 i 6 d’octubre, tenen el funcionament propi de les caminades d’aquest calendari: no hi ha inscripció prèvia, ni es paguen drets d’inscripció, però per participar, cal estar en possessió del carnet oficial d’aquesta activitat. L’itinerari del 6 d’octubre tindrà una part del seu recorregut pel districte de les Corts.

Dates i llocs.


Octubre 5
Lloc de sortida: Rambla de Sants (Metro L5 Plaça de Sants)
Lloc d’arribada: Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants
Hora de sortida: de les 9 a les 9.30 h
Hora límit d’arribada: 13 h
Longitud: 11000 km
Durada aproximada: 3 hores
Control de pas i avituallament (CPA): Camp Municipal de Beisbol (10-12 h).


Recorregut previst:
ambla de Sants (c. Antoni de Campmany), c. Finlàndia, c. Fernández Duró, c. Olzinelles, c. Ibèria, pl. Ibèria, c .. Rossend Arús, pl. de la Farga, c. Ferreria, c. Gaiarre, c. Gavà, carretera de la Bordeta, Gran Via Corts Catalanes, pl. Espanya, av. Reina Maria Cristina, font Màgica, Palau Nacional, av. de l’Estadi, pg. Olímpic, c. Font i Quer, jardins Verdaguer, jardins Joan Brossa, mirador de l’Alcalde, Camí de Mar, castell de Montjuïc, mirador de Migdia, c. Foc (separació dels itineraris de 20 i 30 km), c. Pierre de Coubertin, Camp Municipal de Beisbol (CPA), av. de l’Estadi, anella Olímpica, av. de l’Estadi, av. dels Muntanyans, pl. Sant Jordi, av. Ferrer i Guàrdia, c. Mèxic, carretera de la Bordeta, c. Gavà, c. Gayarre, c. Ferreria, c. Rossend Arús, pl. Ibèria, c. Ibèria, c. Olzinelles, c. Fernández Duró, c. Finlàndia i Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants.
CONSULTAR LA PÀGINA DE LA CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA


Octubre 6
Lloc de sortida: Plaça de Sants (Metro L5 Plaça de Sants)
Lloc d’arribada: Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants
Longitud total: 10,9 km.
Durada: 3 h.
Hora límit d’arribada: 13 h.- L’equip escombra tanca la caminada.
Control de pas: Pavellons de la Torre Güell (10-12 h).
Recorregut previst: Pl. Sants, pg. Sant Antoni, pl. Joan Peiró, pl. Països Catalans, av. Roma, c. Mallorca, Pg. De Gràcia, la Pedrera (1), Diagonal, pl. Francesc Macià (2), av. Diagonal, Av. de Sarrià, pl. Prat de la Riba, porta Miralles (4), c. Manuel Girona, (separació de l’itinerari de 20 km), Manuel Girona, Pavellons de la Torre Güell (CPA) (5), c. Jordi Girona, av. de l’Exèrcit, c. González Tablas, av. Diagonal (unir con los itineraris de 20 i 30 km), av. Gregorio Marañón, Palau Blaugrana, c. Aristides Maillol, riera Blanca, c. de Sants, pl. de Sants i Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants.
CONSULTAR LA PÀGINA DE LA CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA