Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

Sol·licita la teva parada de llibres i roses per aquest Sant Jordi 2020, inscripcions obertes.

Sol·licita la teva parada de llibres i roses per aquest Sant Jordi 2020, inscripcions obertes.

Aquest 23 de abril de 2020 celebra Sant Jordi amb la teva pròpia parada de roses i llibres, si vols inscriure’t, enguany es tramitarà de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament.

Seguint les instruccions marcades per l’Ajuntament, els tràmits requerits per poder dur a terme la instal·lació de la parada de venda de roses o llibres per a aquest 2020 es tramitaran telemàticament.

Aquestes són les condicions que haureu de seguir:

1. Per a aquelles persones que vulguis situar la seva parada davant el seu propi local o comerç, i que tinguin l’autorització dins dels espais representatius, el termini d’inscripció serà des del 13 a el 28 de febrer. S’ha d’adjuntar el certificat digital i fer la sol·licitud exclusivament de manera telemàtica.

2. Per a totes aquelles persones que vulguin situar-se en els espais lliure de la ciutat, el termini d’inscripció serà de el 2 de març fins al 2 d’abril. En aquest cas, es duran a terme els certificats electrònics més habituals, a més de poder usar la l’IdCAT Mòbil.

1. Les sol·licituds presencials a les OAC segueixen disponibles amb cita prèvia, que es pot obtenir a barcelona.cat/cita.

Però, si la tramitació no es fa per mitjans telemàtics, no es garanteix la ubicació en l’emplaçament concret sol·licitat. El permís es rebrà en el mateix moment de fer la sol·licitud, excepte les presencials que el rebran abans del dia 23 d’abril. Tots els permisos s’enviaran al correu electrònic facilitat.

Els col·lectius definits en l’article 14 de la Llei 39/2015, de l’1 d’octubre, el procediment administratiu comú de les administracions públiques (entitats, professionals de la gestió, persones jurídiques, ….) Estan obligats a fer la tramitació per mitjans telemàtics.

Les persones físiques que no disposin de mitjans electrònics tindran un punt d’ajuda per tramitar les sol·licituds.

IMPORTANT:

1. No es tramitarà cap sol·licitud presentada fora dels terminis establerts.

2. Per poder tramitar i obtenir la llicència d’ocupació de la via pública, d’acord amb l’article 46.5b de l’Ordenança sobre l’ús de les vies i els espais públics de Barcelona, ​​els titulars dels permisos sol·licitats no poden tenir deute tributari local.

3. No es tramitarà cap permís a menors de 16 anys.

4. Només s’acceptarà una sol·licitud per persona física.

5. Les sol·licituds han d’estar degudament emplenades amb totes les dades personals requerits (nom i cognoms, DNI / NIF, domicili, telèfon i correu electrònic de contacte).

6. El permís es rebrà abans de la festa de Sant Jordi al correu electrònic facilitat.

7. Hi ha espais representatius que tenen restringida l’autorització de nous llocs de venda a fi d’evitar l’excés de concentració i fer més amable l’ús dels espais. A Les Corts és a l’avinguda Diagonal, entre el carrer de Joan Güell i el carrer de Pau Romeva, costat mar.