Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

Barcelona activa: Ajudes econòmiques per a la ciutadania, entitats, autònoms i empreses.

Barcelona activa: Ajudes econòmiques per a la ciutadania, entitats, autònoms i empreses.

La incertesa que ens ha provocat la situació actual provocada per la Covid-19, ha encadenat un seguit d’accions iniciades per l’ajuntament de Barcelona, ​​i posen en marxa un nombre d’atenció gratuïta a l’servei dels ciutadans de Barcelona, ​​per resoldre dubtes i consultes de l’àmbit laboral, disponible al nou portal de Barcelona activa, amb l’objectiu de facilitar ajuts econòmics i eines de suport a treballadors, entitats, autònoms i el sector empresarial. A més, Barcelona Activa no farà efectiu el cobrament del lloguer de totes les empreses allotjades a Barcelona mentre duri l’estat d’alarma.

Nombre d’atenció gratuïta per a la ciutadania.

Aquest nou servei s’adreça a qualsevol persona que necessiti ajuda o desitja fer una consulta que es pugui resoldre des del portal de Barcelona Activa. El telèfon d’atenció, 900 533 175, és gratuït i està actiu de dilluns a divendres, de 9.00 a 18.00 hores. Les consultes es derivaran als serveis o recursos especialitzats que millor s’adaptin a cada cas.

Punts de defensa del dret laboral:

Durant l’estat d’alarma l’atenció presencial dels punts de defensa el dret laboral en les tres seus de districte queda suspesa, i el servei es concentra en l’atenció telefònica i telemàtica, que s’amplia a tota la ciutat.

• S’han habilitat tres línies telefòniques 932 346 122, 932.346.121 i 932.346.120.

• Es pot contactar per correu electrònic amb qualsevol de les tres seus de districte. Consulta les adreces electròniques i els horaris d’atenció aquí.

Web informativa amb recursos econòmics:

En aquest nou portal informatiu de Barcelona Activa podrem trobar els recursos econòmics i de suport per al suport de totes les administracions, dirigits especialment a microempreses, pimes, autònoms i treballadors, que són els que han patit més la repercussió d’aquesta situació.

El web també dóna servei a totes les empreses, cooperatives, entitats o associacions que ho sol·licitin.

Subvencions a projectes d’economia cooperativa, social i solidària

Les entitats també disposen d’un servei d’assessorament telemàtic per a la presentació de projectes d’economia cooperativa, social i solidària a convocatòries obertes de subvencions. L’objectiu d’aquest servei és resoldre les consultes relacionades amb la documentació de les convocatòries dels programes “Impulsem el que fas” i “Enfortim l’ESS 2020”.

Com es pot informar la ciutadania?
A través dels punts de defensa de drets laborals: amb tres línies d’atenció telefònica (932 346 122, 932 346 121 i 932 346 120) o per correu electrònic. Consulteu-ne les adreces electròniques i els horaris aquí.

A través del telèfon d’atenció gratuïta de Barcelona Activa900 533 175, de dilluns a divendres, de 9.00 a 18.00 hores.

Al portal informatiu de Barcelona Activa, a l’apartat “Treballadors i treballadores”, que també inclou altres recursos disponibles.

Com es poden informar els professionals autònoms, les microempreses i les pimes?

Com es poden informar les entitats, les associacions i les cooperatives?