Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

Els comerços i entitats del barri de la Maternitat i Sant Ramon surten al carrer per celebrar la 2º mostra de comerç de les Corts Comerç 08028

Els comerços i entitats del barri de la Maternitat i Sant Ramon surten al carrer per celebrar la 2º mostra de comerç de les Corts Comerç 08028

El passat 15 de juny el conjunt de comerços i entitats de la Maternitat i Sant Ramon es van reunir per donar vida al barri un any més en motiu de la 2n mostra de comerç de les Corts Comerç 08028.


Un magnífic dia que va tenir lloc al carrer Riera Blanca, entre Regent Mendieta i Travessera de les Corts, aquesta jornada va començar sobre les 10 del matí i va finalitzar a les 8 del vespre. Durant l’esdeveniment vam viure diferents activitats per a totes les edats, a més de tallers creatius i parades dels nostres associats omplint els carrers de felicitat en un dia especial per a nosaltres.





Gastronomia, moda, bellesa, cura personal, art, benestar reunits un any més amb l’objectiu de descobrir i donar visibilitat als diferents comerços que agrupa aquest increïble barri, amb unes promocions exclusives per a aquest gran dia.


Els assistents van poder degustar les tapes i fingers que ens van preparar els diferents restaurants i bars a un preu molt especial.
A continuació, us mostrarem les diferents activitats i tallers:
11h: Mag XARRIN XARRIN
12h a 14h: SWING
16 h Demostració d’arts marcials
17 h Master class de ZUMBA
18h a 20: h Ball COUNTRY


I durant tot el dia, espais infantils amb tallers i activitats esportives on tant els grans com els més petits van jugar, van riure i sobretot van gaudir donant vida a aquesta mostra del comerç.


Donem per acabada la 2n mostra de comerç Les Corts Comerç 08028, un any més agraïm als assistents i als comerços que van estar presents donant suport al barri.
Des de la nostra associació ens bolquem per donar a conèixer els diferents comerços que agrupa el barri de la Maternitat i Sant Ramon, impulsant el comerç del territori i l’activitat socioeconòmica del barri.