Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

La 24º Setmana de Ciència arriba a les Corts.

La 24º Setmana de Ciència arriba a les Corts.


Una jornada científica que tindrà data de l’8 a l’17 de novembre, repleta d’activitats, xerrades, exposicions, contes, cinema i tallers per a tots aquells curiosos i amants de la ciència. Una setmana dedicada a la divulgació científica, amb el motiu de fer accessible el coneixement científic a la societat.


Un fort agraïment a la iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, que ha fet possible any rere any, desenvolupar aquesta increïble jornada plena de moments inoblidables.


Aquest any, l’eix temàtic que envolta a aquesta Setmana de Ciència és, d’una banda, la taula periòdica, amb motiu de l’Any Internacional de la Taula periòdica dels Elements Químics. Aquí no acaba tot, per a aquesta ocasió, també diferents persones seran reconegudes com a referents en els respectius camps de coneixement com ara l’ecòleg Ramon Margalef; l’enginyer i inventor Narcís Monturiol; Margaret Hamilton, qui va liderar el desenvolupament de programari de navegació on-board per al Programa Espacial Apollo; i Leonardo da Vinci, en commemoració dels 500 anys de la seva mort.


Sens dubte, des de la nostra Associació de el Comerç “Les Corts Comerç 08028” donem suport a aquesta iniciativa, i us animeu-vos a participar en les diverses activitats que ens tenen preparades per a la 24º Setmana de la Ciència.


Aquesta és la programació de Les Corts:

Dijous 14 de novembre:
Clowntífics
A les 10 h
Teatre científic infantil.
CENTRE CÍVIC TOMASA CUEVAS-LES CORTS
Conte i taller: Inventors i científics!
A les 18 h (Espai 2)
Contes sobre el món de la ciència i junts fabricarem invents que ens portarem a casa. Amb Anna Casals.
BIBLIOTECA MONTSERRAT ABELLÓ
L’enginy (in) visible
De 19 a 20 h
Parlarem de la poca visibilitat que, històricament, han tingut els enginys i invents fets per dones. Amb Núria Salán, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia.
CENTRE CÍVIC JOAN OLIVER ‘PERE QUART’


Divendres 15 de Novembre
Cinema i debat. El monstre de Frankenstein a través d’Karloff
A les 19.30 h
Us convidem a la reflexió al voltant de l’obra de Mary Shelley, autora de “Frankenstein o el modern Prometeu”. Amb Valeria Pedrosa i Jorge R. Ariza.
CENTRE CÍVIC CAN DEU


De l’8 a el 17 de novembre
Toca i prova
De 17 a 20 h
Experimentem amb l’exposició Toca i prova de la sala infantil. Voleu saber com fer una alarma per donar-vos compte que algú ha entrat a la vostra habitació? O veure l’arc de Sant Martí sense sol i sense pluja?
BIBLIOTECA MONTSERRAT ABELLÓ
Podeu consultar totes les activitats de ciutat aquí.