Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

Les escoles de les Corts obren les seves portes: consulta l’oferta educativa i les dates de jornades obertes.

Les escoles de les Corts obren les seves portes: consulta l’oferta educativa i les dates de jornades obertes.

Aquest període de preinscripció té lloc des del 23 de març i fins a l’1 d’abril als centres educatius públics de la ciutat, i, per tant, de districte de les Corts.
Amb l’objectiu que les famílies puguin conèixer els diferents centres que comprenen el districte, el funcionament dels centres educatius, els serveis que ofereixen i el projecte que va a dur a terme, les escoles organitzen jornades de portes obertes. Consulta tots els horaris de les portes obertes.

Aquest any el districte de les Corts compta amb una variada oferta educativa per a totes les edats, quatre escoles bressol municipals, sis escoles d’infantil i primària i dos instituts d’educació secundària. Per a aquest any, el districte compta amb un nou institut escola, el Plaça de Comas, que ha nascut a partir de el creixement de l’Escola Les Corts. Com a notícia informativa de cara a el proper curs els alumnes de l’Escola Ausiàs March, s’incorporaran a l’Escola Anglesola que s’inaugurarà pròximament al c / Numància, 153-161. Gràcies a la creació d’aquests centres, l’oferta pública d’incrementar i facilitar la continuïtat pedagògica en el pas de primària a secundària.

Centres concertats.

El districte compta amb onze escoles d’infantil, primària i secundària, i tres centres d’educació especial. A més, les Corts compta amb dues biblioteques i onze equipaments com centres cívics, espais juvenils o ludoteques.
Aquesta és la informació de tots els centres escolars de districte de les Corts.

Sessions informatives

A les Corts, la cita serà el proper dimarts 3 de març a les 17 ha la Sala de Plens de la Seu de districte (plaça Comas, 18) per a les famílies amb nens i nenes que inicien P3, ia les 19 h per a famílies amb nois i noies que començaran 1r d’ESO.