Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

Necessites ajuda emocional, suport per a joves, adolescents i famílies durant el confinament

Necessites ajuda emocional, suport per a joves, adolescents i famílies durant el confinament

En aquest moments, l’angunia, l’estrès i la salut mental i emocional es poden veure afectats, es per això que us oferim una eina per millorar la vostre situació actual de manera professional durant l’estat d’alarma per la Covid-19.

L’ajuntament de Barcelona posa a la disposició de la població diferents serveis per tindre cura de la salut mental i emocional a salut mental i emocional de joves i adolescents i les seves famílies, organitzats per donar una resposta ràpida i de forma telemàtica mentre duri l’estat d’alarma.

SERVEI PER A ADOLESCENTS I FAMÍLIES (SAIF)

Format pel servei d’escolta i acompanyament per a joves de 12 a 20 anys Aquí t’escoltem i pel Centre per a Famílies amb Adolescents, el SAIF habilita un nou telèfon de contacte des d’on atendre totes les consultes.

601 641 056: Podeu enviar un missatge per WhatsApp, de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i es posaran en contacte amb vosaltres. Caldrà que hi indiqueu el vostre nom, edat, districte de residència i, breument, el motiu de la consulta.

Si ho preferiu, també podeu trucar-hi, així com rebre atenció individual i confidencial d’ambdós serveis a través dels seus canals específics habituals.

KONSULTA’M:

El servei de suport psicològic adreçat a joves per prevenir problemes de salut mental atén telemàticament a través dels següents telèfons i correus electrònics:

Els adolescents i joves i les famílies de districtes on no hi ha espai Konsulta’m poden contactar amb el més proper.