Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

“El comerç i les escoles” un programa d’activitats online per acostar el comerç de proximitat amb l’alumnat.

“El comerç i les escoles” un programa d’activitats online per acostar el comerç de proximitat amb l’alumnat.

Durant a situació d’estat d’alarma en consecució al Covid-19 el comerç de proximitat s’ha vist2 afectat de manera dràstica, es per això, que des de la plataforma online “el comerç i les escoles posa a la disposició de famílies un conjunt d’eines didàctiques per ensenyar als més petits els valors de comerç de proximitat, d’una forma activa i divertida.

Des de fa més de deu anys, el programa‘El comerç i les escoles’ promou el coneixement de l’entorn cultural, social i històric a través del comerç de proximitat tot perseguint l’objectiu de crear una cultura de consum crític i responsable des de ben petits. A través d’activitats online, el seu objectiu es crear un model de consum més conscient i crític alhora d’escollir la botiga o el comerç. A més , diversos comerços s’han afegit a la causa, a través de vídeos on mostren el seu dia a dia als més petits i en que consisteix la seva professió.

Des de la nostra Associació del comerç “Les Corts Comerç 08028” volem fomentar aquest tipus de plataformes, ja que el comerç i el barri son un sol, sense un, no existiria l’altre. Fomentem el comerç de proximitat. D’aquesta manera, i malgrat que els centres educatius i part del comerç no poden seguir amb la seva activitat habitual, el programa ‘El comerç i les escoles’ no s’atura.