Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

Ha arribat l’hora de portar el comerç als carrers de Les Corts!

Ha arribat l’hora de portar el comerç als carrers de Les Corts!

Un dia dedicat al comerç i a les entitats que formen l’Eix comercial Sants-Les Corts. En motiu de les festes de Les Corts el dia 11 d’octubre és la data assenyalada per presentar la primera Ruta de Salut i Bellesa al districte amb la participació de 57 establiments, dels quals comptem amb la participació dels nostres propis associats, que una vegada més tenen la possibilitat de formar part d’aquest magnífic esdeveniment.


Des de la nostra Associació de comerciants “Les Corts Comerç 08028” ansiosos i alegres que arribi aquest dia tan esperat per a nosaltres. Amb l’objectiu de fomentar i donar suport a aquesta iniciativa ja de manera tradicional, ens bolquem plenament en l’organització i el desenvolupament d’aquesta activitat tan beneficiosa per als comerços que comprenen la nostra associació.

Resultado de imagen de les corts comerç


Descomptes i promocions en alimentació, farmàcia, serveis odontològics, estètica, esport, perruqueria i salut seran els al·licients d’aquesta meravellosa experiència amb el propòsit de conèixer el territori en base a la seva oferta en salut i bellesa.

Resultado de imagen de les corts


Per cert, aquesta ruta durarà un mes sencer, i començarà el 11 d’octubre i finalitzarà el 11 de novembre, per això animem a tots aquells que estimen el barri i el districte de Sants-Les Corts a ser partícips i descobrir el producte i els serveis de proximitat, donant una oportunitat a poder conèixer el propi comerç i les persones que el formen ja que cada un disposarà del seu propi espai per promocionar el seu comerç, en el qual podreu informar-vos i conèixer-los.


Gràcies a aquesta iniciativa des de “Les Corts Comerç 08028” el que volem aconseguir és impulsar el comerç del territori i l’activitat socioeconòmica pròpia del barri de la Maternitat i Sant Ramon, per afavorir el consum de proximitat i sostenible basant-se campanyes de dinamització del comerç.
Des de la nostra Associació us convidem a participar en aquesta excel·lent proposta, recordeu el dia 11 donarà començament aquesta meravellosa mostra del comerç.


A continuació, us deixarem l’enllaç en el que podreu consultar el programa i als comerços protagonistes d’aquesta ruta.


Consultar la ruta en línia.