Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

La Festa Major de Les Corts ja té cartell!

La Festa Major de Les Corts ja té cartell!


Volem felicitar des de la nostra Associació a Enrique Molina pel magnífic disseny que ha estat el guanyador, i que ens representarà a la Festa Major de Les Corts 2019.


Tenim moltes ganes que arribi l’inici de les festes més esperades pels nostres veïns del barri de Les Corts. Aquest any amb una proposta estupenda que combina la cultura popular, la inclusió social, la diversitat dels tres barris i l’ambient de festa popular. Com podeu llegir, aglutina tot el necessari per passar-ho molt bé, no creieu?


Gegants, diables, percussionistes, castellers i Pau Farinetes, el millor de la nostra cultura popular, festejant al voltant del recinte de la Maternitat, el centre cívic Can Dèu i el Monestir de Pedralbes. Tradició, cultura i art en una sola imatge, és a dir, una obra mereixedora de ser designada com la proposta guanyadora del concurs de cartells, obert a tota la ciutadania.
Ha estat una difícil decisió, pel bon nivell dels participants, de manera que cal també felicitar a totes aquelles persones que van concursar enviant la seva proposta. La decisió va ser presa per un jurat format per diferents entitats de la Federació de les associacions i comissions de festes de les Corts, així com membres de la Taula de Cultura del Districte.


L’autor del cartell és Enrique Molina, dibuixant i periodista de 35 anys apassionat de la il·lustració infantil, el món editorial i l’autoedició. Graduat en Il·lustració per l’EASD Serra i Abella de l’Hospitalet, va completar la seva formació a l’Escola de la Dona de Barcelona. Aquest any Molina també va ser el guanyador del concurs de cartells de la Festa Major de la Marina, al districte de Sants-Montjuïc.


Ara només queda esperar fins al 4 d’octubre, escalfar motors i començar les festes de Les Corts 2019, amb molta il·lusió i ganes de participar en la infinitat d’activitats que ens oferiran per a aquestes jornades, plenes d’alegria, comunió i felicitat.