Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

“TEMPS PER TU”: Inscripcions obertes a partir del 2 de setembre del programa d’oci per a persones amb discapacitat.

“TEMPS PER TU”: Inscripcions obertes a partir del 2 de setembre del programa d’oci per a persones amb discapacitat.


El barri està viu, per això des de l’organització ‘Temps per tu’ ofereixen activitats d’oci setmanals o quinzenals, en diversos punts de la ciutat adaptades a infants, adolescents, joves i adults.


Amb l’objectiu de fomentar l’oci de qualitat per a persones amb discapacitat ‘Temps per tu’ promou la conciliació de la vida laboral i personal de les famílies.


Una jornada plena felicitat i entreteniment gràcies a les activitats lúdiques i jocs adaptats per a totes les edats que des de la nostra Associació. Us animem a participar conscienciant la societat d’ajudar en tot el possible a aquelles persones que més ho necessiten. Aquestes activitats es duran a terme per professionals d’entitats que treballen en l’àmbit del lleure per a persones amb discapacitat.


Consulta dies, horaris i espais de les activitats pel curs 2019 – 2020 segons la franja d’edat de la persona amb discapacitat que vol participar. També hi trobareu les fitxes de sol·licitud.
• Petita infància amb discapacitat D’1 a 3 anys
• Nens i adolescents amb discapacitat De 4 a 17 anys
• Joves i persones adultes A partir de 18 anys


Per inscriure-s’hi cal omplir la fitxa de sol·licitud i lliurar-la a través del correu electrònic tempsperatu@bcn.cat, adjuntant el reconeixement del grau de discapacitat, si es té.
Podeu descarregar la fitxa de sol·licitud de participació al programa a partir d’aquests enllaços:
• Sol·licitud per a nens i adolescents
• Sol·licitud per a joves i persones adultes


Imprescindible:
• El període d’inscripció és del 2 al 20 de setembre. Així i tot, la inscripció estarà oberta durant tot el curs mentre quedin places lliures.
• La inscripció al ‘Temps per tu’ per a petita infància, nens i adolescents (d’1 a 17 anys) té un cost segons preu públic, amb reduccions depenent de la situació socioeconòmica familiar.
• La inscripció al ‘Temps per tu’ per a joves i persones adultes (majors de 18 anys) és gratuïta, encara que cal abonar el cost de cada activitat, si en té, i del transport. En el cas del taller d’arts escèniques del Districte de les Corts, té un cost segons preu públic.


Aquest servei l’ofereix l’Ajuntament de Barcelona, ​​mitjançant l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI i dels districtes de la ciutat.
Per qualsevol dubte, l’adreça de contacte del servei és tempsperatu@bcn.cat