Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

Carrera ‘En marxa per la paràlisi cerebral’: Inscripcions obertes

Carrera ‘En marxa per la paràlisi cerebral’: Inscripcions obertes

La Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) i Ipsen Pharma, organitzen la novena edició d’aquesta cursa de caràcter social amb l’objectiu de donar visibilitat i sensibilitzar la societat de la realitat i de les capacitats de les persones pateixen aquest tipus de malalties.


Diumenge que ve 13 d’octubre, i com un dels esdeveniments de cloenda de la Festa Major de Les Corts, se celebrarà una nova edició de la cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”. Una cursa amb dos recorreguts, 5 i 1 quilòmetres respectivament, oberta a tothom i amb un caràcter totalment inclusiva.


Tots sabem que viure amb aquest tipus de malalties és difícil, per això, des de la nostra Associació donem suport a aquesta iniciativa, i agraïm a totes aquelles persones que conviuen amb persones discapacitades seva tasca tan important per a la societat.


Animem a que participeu en aquesta solidària cursa homenatjant a tot aquell / la que pateixi paràlisi cerebral o altres discapacitats. A més de retre un merescut homenatge i un reconeixement a totes aquelles persones que treballen dia a dia en l’atenció, formació, educació, salut, autonomia personal, defensa dels drets, integració social i laboral d’aquest col·lectiu.
Aquesta cursa disposa de dos recorreguts:


• Recorregut de 5 Km (4.500 m). Sortida: 09:30 h.
• Recorregut d’1 Km (1.350 m). Sortida: 10:15 h.


La sortida i arribada serà a l’avinguda Sant Ramon Nonat nº15.
inscripcions obertes
La cursa ha obert ja les inscripcions a través de la seva pàgina web.
Aquests són els preus (el preu inclou samarreta tècnica oficial i bossa del corredor):
• Infants i joves (menors d’edat): 2 €
• Persones amb discapacitat (totes les edats): 2 €
• Adults (majors d’edat): 4 €


Les inscripcions també es poden fer a les entitats membre de la FEPCCAT o el mateix dia de la cursa (sempre que no s’hagi superat el màxim de participació establert de 2.500 persones).


Els protagonistes d’aquest any
Com cada any, la cursa té uns protagonistes molt especials. Aquest any són Javier i Débora, que viuen a la mateixa residència de la Fundació ASPACE Catalunya, són companys i millors amics i comparteixen cartell amb l’actriu i humorista Yolanda Ramos.
voluntaris


Com que és una activitat lúdico-esportiva, des de la nostra Associació de comerciants ‘Les Corts Comerç 08028’ us animem a forma part de del bon desenvolupament de la cursa. Per això, l’organització del “En marxa” busca voluntaris per cobrir diferents posicions el dia de la cursa (lliurament de samarretes, avituallament, muntatge …).