Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

” Les Dones de Les Corts” organitzen una jornada de cinema per a donar suport i defensar les dones del món.

” Les Dones de Les Corts” organitzen una jornada de cinema per a donar suport i defensar les dones del món.

Una experiència estimulant la que ens proposen al centre cívic Joan Oliver ‘Pere Quart’ i organitzat per Dones de les Corts, dedicat a la gent gran i la vellesa.


Explora les diferents realitats de les dones a través del cinema, representa obrir una finestra al món per entendre que les desigualtats no ens travessen a totes les dones de la mateixa manera. Ajuda a aprendre els uns dels altres, amb l’objectiu de conèixer-nos millor i participar activament en la consecució d’una societat més igualitària.


En el projecte col·labora el Centre Cívic Joan Oliver ‘Pere Quart’, Drac Màgic i DOCS Barcelona.
Totes les projeccions són d’accés lliure amb inscripció prèvia a perequart@lleuresport.cat o al 933.398.261 per aforament limitat. Les projeccions es completen amb les aportacions d’una persona experta en la matèria.


Projeccions


Dimecres, octubre 16 – 18.30 h
LA VIDA COMENÇA AVUI
Laura Mañá. 90 minuts. Espanya. 2010. Castellà

La pel·lícula relata la vida d’un grup de dones i homes de la tercera edat que assisteix a unes classes de sexe per continuar tenint una vida sexual plena. Es tracta d’un film coral on, des de l’optimisme, es toquen temes tan importants com la solitud, el plaer, el desgast físic de l’edat o la crisi de la jubilació, en una aposta per reflexionar sobre la capacitat de gaudir de les relacions humanes sense tenir en compte l’edat.


Dimecres, 20 de novembre – 18.30 h
DOCUMENTAL VIVÈNCIES. BARRIS AMB MEMÒRIA
Guió: Anna Crespo. Realització: Elena Carrer. 110 minuts. Espanya. 2017. Català
El projecte “Vivències. Barris amb memòria “va ser un projecte de recuperació històrica dels tres barris que formen el districte de les Corts. La realització de diversos documentals permetre recuperar la vida, la trajectòria i els records dels seus veïns i veïnes. Aquest documental recull entrevistes, fotografies i canvis significatius de cada un dels barris de Les Corts des de la mirada de la gent gran.


Dimecres, 11 de desembre – 18.30 h
HAROLD I MAUDE
Hal Ashby. 91 minuts. Estats Units. 1971. Castellà
Comèdia negra que relata la història d’un jove de bona família obsessionat amb la mort que es troba amb una dona gran encantadora que li fa veure com de apassionada és la vida. El que comença com una bona amistat, s’acaba convertint en una història d’amor. Va obtenir crítiques excel·lents i va ser considerada un film de culte “significatiu cultural, històrica i estèticament”.