Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

Més de 3 anys ajudant als comerços del nostre districte!

Més de 3 anys ajudant als comerços del nostre districte!

Des 2017 vam iniciar aquest projecte amb la mateixa il·lusió i ganes per aportar el nostre granet de sorra a comerciants, empreses i entitats de barri de la Maternitat i Sant Ramon.

Les Corts Comerç 08028 neix a partir de la necessitat d’impulsar el comerç de proximitat, a partir de campanyes de conscienciació, ja que aquest tipus de comerç és el que aporta la sostenibilitat necessària per al desenvolupament de l’economia local. Anomenat també per la força del que és pròxim, us enrecordeu de les anomenades botigues d’ultramarins? Per a aquells i aquelles que no ho recordeu són aquells petits comerços, com fleques, fruiteries, carnisseries, drogueries … segur que us venen a la ment.

Gaudeix d’un bon passeig amb amics, en família i descobreix el gran nombre de comerços que envolten el nostre barri, segur que disposen dels que necessites, d’una banda estareu també fomentant el medi ambient, estalviant en combustible i en transport públic, d’altra banda estaràs incentivant l’economia local, ja que les grans superfícies, són el principal motiu pel qual els comerços desapareixen, i aquelles zones en què es caracteritzaven pel seu caràcter comercial, ara són de caràcter residencial.

És per això que l’objectiu de la nostra associació, Les Corts Comerç 08028 és impulsar i contribuir al desenvolupament i millora dels comerços, negocis i entitats dels associats, dinamitzar comercialment el barri i promoure espais de trobada i comunicació per a l’organització de projectes i activitats conjuntes.

Com et podem ajudar?

• Major visibilitat a través dels nostres canals de comunicació

• Activitats que promouen el comerç i l’activitat socioeconòmica de barri de la Maternitat i Sant Ramon

• Sensibilitzar els veïns per afavorir el consum de proximitat i sostenible.

• Ser un canal directe entre els comerços de barri amb les institucions públiques.

Si desenvolupes la teva activitat socioeconòmica al barri de la Maternitat i Sant Ramon i comparteixes els nostres valors i objectius, contacta amb nosaltres. Necessitem la teva col·laboració per donar més empenta a barri!