Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

‘Mou-te per l’Alzheimer’ ajuda i col·labora en el Dia Mundial d’aquesta malaltia

‘Mou-te per l’Alzheimer’ ajuda i col·labora en el Dia Mundial d’aquesta malaltia


El 21 de setembre, de 10 a 14h, ens solidaritzem amb una jornada entretinguda, agradable i divertida, als jardins de Magalí. Comptarem amb actuacions, ball, música i molt més.


En contra d’aquesta malaltia, la fundació ACE commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer amb l’activitat “Mou-te per l’Alzheimer”, amb l’objectiu de conscienciar la societat en ajudar i prevenir aquesta malaltia.


Una matinal de ball, música i altres activitats als jardins de Magalí (amb Vallespir). L’activitat té el suport del Districte de les Corts, que forma part de la Taula Barcelona Alzheimer amb l’objectiu de donar impulsa la Iniciativa Barcelona per l’Alzheimer 2019-2022.


Tota una jornada que estarà impulsada per un marc de caràcter lúdic i familiar, en el qual des de la nostra Associació del comerç ‘Les Corts Comerç 08028’ donem tot el nostre suport a participar en aquesta activitat, en la qual inclourà diversos esdeveniments participatius i actuacions musicals, així com la participació de grups aficionats de ball: batukada, zumba, country, swing i una torre humana.


L’objectiu d’aquesta jornada és fomentar la relació intergeneracional, promoure hàbits saludables i sensibilitzar sobre la malaltia, donant visibilitat a les persones afectades per des estigmatitzar aquest tipus de malalties.


A més, també hi haurà activitats permanents, com un estand informatiu de la Fundació ACE, una zona de tallers i jocs infantils, i una bústia de desitjos.

Fundació ACE


Gairebé 50 milions de persones a tot el món pateixen d’Alzheimer, una malaltia progressiva i irreversible que es caracteritza per l’aparició lenta de símptomes com la pèrdua de memòria, els canvis en el caràcter i la conducta, i els problemes en el llenguatge i la orientació.


A les Corts té la seva seu la Fundació ACE, una entitat sense ànim de lucre al servei de les persones que pateixen la malaltia d’Alzheimer o altres demències, i dels seus cuidadors. La Fundació va ser creada el 1995 per la neuròloga Mercè Boada i el psicòleg Lluís Tárraga. Actualment compten amb un equip pluridisciplinar de professionals que treballen en diferents camps, desenvolupant accions en els camps del diagnòstic, tractament, atenció diürna, investigació, formació i sensibilització d’aquesta malaltia.