Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

Recital de música i poesia en motiu de la celebració de la Diada de l’11-S

Recital de música i poesia en motiu de la celebració de la Diada de l’11-S


Aquest dilluns 9 de setembre a les 19 h tindrem l’oportunitat de viure una experiència cultural molt entranyable, en la qual s’unirà música, lletra i poesia en un dels recintes més representatius i singulars del districte. El lloc escollit, és el pati del centre cívic Can Dèu, acompanyats pel recital musicat ‘Arbres, mars en concert’.


Com a protagonista principal, tindrem a Ivette Nadal, cantautora que ens presentarà el seu espectacle poètic i musical, combinant les cançons dels seus últims treballs editats, i que són el disc “Tornar a ma mare” i el llibre de poesia “Arbres, mars en Desconcert “.


També l’acompanyarà el músic, guitarrista i cantant Caïm Riba, en un espectacle de format reduït a dues veus i dues guitarres acústiques, combinat amb elèctriques i distorsions.


Des de la nostra Associació donem suport a aquesta iniciativa cultural i artística i us animem a estar presents en aquesta activitat, donant suport als organitzadors i als artistes, i en motiu de la celebració de la Diada de Catalunya 11-S.