Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

Rebem amb els braços oberts a Freak and POP a la nostra Associació.

Rebem amb els braços oberts a Freak and POP a la nostra Associació.

Ens enorgulleix veure el creixement del nostre preuat barri de Les Corts, i és per això, que ens defineix les ganes d’ajudar, gràcies a petits i grans comerços, que s’uneixen per compartir i generar una pròspera activitat socioeconòmica, digna al nivell que es mereix aquest districte històric.

Tenim l’honor de anunciar-vos que Freak and POP obre les seves portes i envolta al nostre comerç de màgia, misteri, ciència ficció i sobretot, amb ganes de créixer i donar-se a conèixer. I des de la nostra Associació del comerç “Les Corts Comerç 08028” estem preparats i disposats a ajudar-los en el que calgui.

Una botiga que ha nascut a partir de la il·lusió i les ganes d’emprendre, al seu interior ens espera un món ple de records que ens provoquen nostàlgia a molts de nosaltres/es, i alhora, per als més joves, poden trobar als seus personatges de ficció favorits, o descobrir una nova afició/hobby.

L’espai és fantàstic, sens dubte, et tele-transporta a un lloc fora de lo convencional, en què miris on miris, trobaràs una gran varietat de productes interessants. Molt destacable és l’atenció al client, per part del seu propietari Joan Oller, sap escoltar i identificar-se amb el públic, generar confiança i oferir un excel·lent tracte amb els seus clients. No obstant això, cal no oblidar que tots els seus productes són d’una gran qualitat.

Per acabar, animem a tots els comerços que formen part del barri de la Maternitat i Sant Ramon, la nostra missió és ajudar i donar visibilitat als comerços que formen part de la nostra Associació, perquè siguin més coneguts i tinguin més repercussió mediàtica, a més animem a la resta de comerços de la zona, que formin part del districte, a que s’uneixin a “Les Corts Comerç 08028”.