Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

S’acosta el Nadal a les Corts.

S’acosta el Nadal a les Corts.

Benvinguda Màgia!

Les festes nadalenques, una de les més esperades per tots i totes, desitjant que arribin aquests moments tan especials en família i amics. Però sobretot els més petits són els que més il·lusió tenen per aquestes dates. I és per això, que Les Corts té preparat un programa amb més de 50 activitats.

Un any més, el districte, presenta el programa d’activitats per aquest mes de desembre. La tradicional cavalcada de Reis, els pessebres, el lliurament de les cartes als patges reials, la trobada amb el Pare Noel, el tió, la trobada de corals, els mercats i fires nadalencs o el concert d’any nou, són activitats tradicionals d’aquesta època en Les Corts.

A més, des de la nostra associació “Les Corts Comerç 08028” us animem a participar i acudir als diferents tallers, concerts i activitats, un conjunt de propostes que configuren el programa de les festes d’aquest any, creat per a tots els gustos i totes les edats .

A més, el Nadal a les Corts no deixa de banda la seva identitat inclusiva amb accions que aprofiten aquestes dates per aprofundir en l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats en tots els àmbits, sumant les voluntats i capacitats d’actors socials diversos mitjançant la col·laboració entre entitats de persones amb discapacitat, empreses, institucions, com l’Obra Social de la Caixa que participa activament en la campanya del Nadal inclusiva, associacions comercials i l’Espai d’Inclusió de Districte.

Descarrega el programa d’activitats.