Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

El 5 de gener els Reis Mags cavalquen els carrers de Sants-Les Corts.

El 5 de gener els Reis Mags cavalquen els carrers de Sants-Les Corts.

Ja tenim tot a punt, per a un dels dies més esperats de l’any, els tres Reis Mags arriben al districte carregats de màgia i il·lusió. Un espectacle meravellós per als més petits, un moment en família únic que queda en el record de tots. Us animem a acudir a aquest increïble esdeveniment que cada any omple de felicitat els nostres carrers.

Un fort agraïment a les organitzacions que fan possible aquest acte, l’Associació Vallespir Cultural i els Districtes de Sants i Les Corts conjuntament han desenvolupat aquest cercavila amb tan cèlebres visitants. L’acte oficial de rebuda serà el diumenge 5 de gener a les 16.45 ha la seu del Districte de Les Corts (pl. Comas), on tindrà lloc un espectacle a càrrec de la Cia Roseland i es farà el lliurament de el pa, la clau i la sal.

El recorregut discorrerà per pl. Comas, Joan Güell, trav. de les Corts, Vallespir, pg. Sant Antoni, Galileu, Can Bruixa, Joan Güell i jardins de Can Mantega, on finalitzarà a les 18.30 h amb la celebració de l’arribada dels Reis, xocolatada, espectacle de jocs, danses i cançons a càrrec de la Cia. De Parranda.

Afectacions al trànsit

Carrers del recorregut i entorns: pl. Comas – Joan Güell – trav. de les Corts – Vallespir – pg. Sant Antoni – Galileu – Can Bruixa – Joan Güell – jardins de Can Mantega.

Al carrer Joan Güell s’inhabilitarà el carril bici.

Talls puntuals als carrers:

• Trav. de les Corts – Gran Via Carles III a partir de les 16 h

• Joan Güell – Europa a partir de les 16 h

• Marquès de Sentmenat – Numància a partir de les 12 h

• Av. Madrid – Comtes de Bell-lloc a partir de les 17.40 h

• Av. Madrid – Rbla Brasil a partir de les 17.40 h

• Trav. de les Corts – Numància a partir de les 17.15 h

No estarà permès l’estacionament a tot el recorregut.

Durada:

Diumenge 5 de gener de 2020, de 10 a 21 h.