Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

El pati de l’escola Pau Romeva, obert els caps de setmana

El pati de l’escola Pau Romeva, obert els caps de setmana

Amb el projecte de l’ajuntament barceloní, Patis Escolars Oberts al Barri, el pati de l’escola Pau Romeva, estarà obert els dissabtes i diumenges d’11 a 14 hores.

El projecte Patis Escolars Oberts al Barri tracta d’obrir els diferents patis escolars dels diferents barris de Barcelona com a espai d’ús públic per a famílies, infants i adolescents durant els cap de setmana i les vacances escolars.

Els principals objectius d’aquests projectes que són optimitzar l’ús de les escoles i donar una alternativa de lleure tant a famílies, infants com joves dins d’un espai segur i de proximitat.

Dins del barri de Les Corts comptem amb l’obertura del pati de l’escola Pau Romeva durant els matins dels caps de setmana. L’escola es troba al carrer Pisuerga, 1.

Tots els patis comptaran amb monitors per obrir i tancar les escoles, el bon ús d’aquestes i procurar unes bones dinàmiques entre infants i joves. A més, el dissabte 15 de febrer, de 12 a 13:30 hores es realitzarà una activitat anomenada “Un matí de relleus” on es faran activitats de dinamització educativa (esportives, artístiques i en família). Són activitats totalment gratuïtes i obertes a tothom.

El projecte Patis Escolars Oberts al Barri compta amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona, de tots els Districtes, així com les diversitats entitats educatives i socials de la ciutat.